FAQ  •  Register  •  Login

Forum problems fixed / Problema resueltos en el foro

<<

boriel

Site Admin

Posts: 1463

Joined: Wed Nov 01, 2006 6:18 pm

Location: Santa Cruz de Tenerife, Spain

Post Tue Feb 09, 2010 8:01 pm

Forum problems fixed / Problema resueltos en el foro

There has been several forum technical problems regarding to cache and template issues. All of them seems to be fixed now.
Please read here for more info: viewtopic.php?f=9&t=375

Sorry again, and thanks to Britlion for notifying me. 8)
<<

britlion

Posts: 766

Joined: Mon Apr 27, 2009 7:26 pm

Location: Slough, Berkshire, UK

Post Wed Feb 10, 2010 4:18 am

Re: Forum problems fixed / Problema resueltos en el foro

We missed you!

Glad to have you back.
<<

LCD

Posts: 596

Joined: Fri Feb 13, 2009 3:11 pm

Location: Vienna, Austria

Post Sun Dec 26, 2010 8:01 pm

Re: Forum problems fixed / Problema resueltos en el foro

Somehow the "Search" function in this Forum does not work anymore.
------------------------------------------------------------
http://lcd-one.da.ru redirector is dead
Visit my http://members.inode.at/838331/index.html home page!
<<

boriel

Site Admin

Posts: 1463

Joined: Wed Nov 01, 2006 6:18 pm

Location: Santa Cruz de Tenerife, Spain

Post Sun Jan 02, 2011 12:32 am

Re: Forum problems fixed / Problema resueltos en el foro

LCD wrote:Somehow the "Search" function in this Forum does not work anymore.

Hmmm. It's working to me :?: Tell me how to reproduce it, please (so I can fix it).
BTW, Happy New Year 2011 :P
<<

LCD

Posts: 596

Joined: Fri Feb 13, 2009 3:11 pm

Location: Vienna, Austria

Post Sun Jan 02, 2011 6:13 pm

Re: Forum problems fixed / Problema resueltos en el foro

boriel wrote:
LCD wrote:Somehow the "Search" function in this Forum does not work anymore.

Hmmm. It's working to me :?: Tell me how to reproduce it, please (so I can fix it).
BTW, Happy New Year 2011 :P

Anytime I'm using the search box in the Forum headline (zx-basic-compiler/ in other forums it is working well, as I found out today), I got following 404 message:
"Not Found
The requested URL /forum/zx-basic-compiler/search.php was not found on this server."

Happy new year to you too.
------------------------------------------------------------
http://lcd-one.da.ru redirector is dead
Visit my http://members.inode.at/838331/index.html home page!
<<

boriel

Site Admin

Posts: 1463

Joined: Wed Nov 01, 2006 6:18 pm

Location: Santa Cruz de Tenerife, Spain

Post Mon Jan 03, 2011 12:54 am

Re: Forum problems fixed / Problema resueltos en el foro

Hi, I think I got it.
Can you test it, please? It seems fixed to me. :?:
<<

LCD

Posts: 596

Joined: Fri Feb 13, 2009 3:11 pm

Location: Vienna, Austria

Post Mon Jan 03, 2011 1:23 pm

Re: Forum problems fixed / Problema resueltos en el foro

Yes, it works now, thanks!
------------------------------------------------------------
http://lcd-one.da.ru redirector is dead
Visit my http://members.inode.at/838331/index.html home page!
<<

LCD

Posts: 596

Joined: Fri Feb 13, 2009 3:11 pm

Location: Vienna, Austria

Post Sun May 01, 2011 9:12 am

Re: Forum problems fixed / Problema resueltos en el foro

Now the Wiki does not work:
http://www.boriel.com/wiki/en/index.php ... IC:Archive
gives:
"MediaWiki internal error.
Exception caught inside exception handler"
------------------------------------------------------------
http://lcd-one.da.ru redirector is dead
Visit my http://members.inode.at/838331/index.html home page!
<<

boriel

Site Admin

Posts: 1463

Joined: Wed Nov 01, 2006 6:18 pm

Location: Santa Cruz de Tenerife, Spain

Post Sun May 01, 2011 2:48 pm

Re: Forum problems fixed / Problema resueltos en el foro

Thanks for reporting. This is a problem in my hosting ISP, not on my side. :? Seems already fixed. Can you check it?
<<

LCD

Posts: 596

Joined: Fri Feb 13, 2009 3:11 pm

Location: Vienna, Austria

Post Sun May 01, 2011 5:03 pm

Re: Forum problems fixed / Problema resueltos en el foro

boriel wrote:Thanks for reporting. This is a problem in my hosting ISP, not on my side. :? Seems already fixed. Can you check it?

Sorry, but still same problem.
------------------------------------------------------------
http://lcd-one.da.ru redirector is dead
Visit my http://members.inode.at/838331/index.html home page!
<<

boriel

Site Admin

Posts: 1463

Joined: Wed Nov 01, 2006 6:18 pm

Location: Santa Cruz de Tenerife, Spain

Post Sun May 01, 2011 6:38 pm

Re: Forum problems fixed / Problema resueltos en el foro

LCD wrote:
boriel wrote:Thanks for reporting. This is a problem in my hosting ISP, not on my side. :? Seems already fixed. Can you check it?

Sorry, but still same problem.

How strange: I can read the Wiki perfectly. Hit CTRL-F5 to empty any cache?? :?
Does any other page gives you this error?
<<

LCD

Posts: 596

Joined: Fri Feb 13, 2009 3:11 pm

Location: Vienna, Austria

Post Sun May 01, 2011 8:15 pm

Re: Forum problems fixed / Problema resueltos en el foro

boriel wrote:
LCD wrote:
boriel wrote:Thanks for reporting. This is a problem in my hosting ISP, not on my side. :? Seems already fixed. Can you check it?

Sorry, but still same problem.

How strange: I can read the Wiki perfectly. Hit CTRL-F5 to empty any cache?? :?
Does any other page gives you this error?


After refreshing the Page (F5 without shift, like previous time) it works again now. I have not checked other pages yet, but I suppose, they work again.
------------------------------------------------------------
http://lcd-one.da.ru redirector is dead
Visit my http://members.inode.at/838331/index.html home page!

Return to ZX Basic Compiler

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.

phpBB SEO